Chocolate Moist Cake



Paking Asal

BAHAN-BAHAN
1 paket campuran tepung kek coklat
2 biji telur (besar)
1 cawan susu cair
1 cawan minyak jagung
1 cawan air panas

Cara Penyedian:

  1. Satu campuran tepung kek coklat, telur, susu dan minyak . Kacau hingga sebati
  2. Masukkan air panas, kacau sehigga sebati
  3. Tuangkan ke dalam acuan 9" x 9", Bakar selama 45 minit (sehingga masak)  dengan suhu 180C.
VARIASI
  1. Kek ini juga boleh dikukus (masa : 1 jam)
  2. Boleh dipaipkan kedalam cawan kertas kecil, kemudian kukus atau bakar
TEMPAHAN : 019 663 3031
RM 10.00 + pos
Harga tidak termasuk kos penghantaran

A9-4-23, JLN MEWAH 4
TAMAN PANDAN MEWAH
68000 AMPANG
SELANGOR DARUL EHSAN

NO AKUUN : 162245655192